Workshop noten lezen

notenbalk

“Vroeger, toen je nog niet kon lezen, was je afhankelijk van je huisgenoten. Die vertelden je een verhaaltje, als ze daar tenminste tijd en zin voor hadden. Sinds je zelf kunt lezen, ben je onafhankelijk. Weinig mensen zal het spijten dat ze hebben leren lezen. Zo is het ook met de muziek; het kunnen lezen van notenschrift (dus notenlezen) is voor vele mensen de weg tot zelfstandig musiceren geworden en dat is eenvoudiger dan men meestal denkt.”
(Bron: “Muziek voor de brugklas van Magda Evertse”)

Geef u daarom nu op voor onderstaande cursus.

Speciaal voor papa’s/mama’s/opa’s/oma’s en andere geïnteresseerden bied ik de workshop noten leren lezen aan. In deze twee uur durende workshop leert u samen met andere (groot-)ouders de beginselen van het notenschrift. Na deze workshop bent u in staat om de liedjes die wij in de Muziek op Schoot lessen zingen thuis tijdens het zingen te begeleiden op een klokkenspel.Klokkenspel

 

 

 

De workshop vindt plaats op aanvraag en gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. De kosten voor deze workshop zijn € 55,- inclusief klokkenspel of € 25,- exclusief klokkenspel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *